PROGES si-a renovat site-ul: www.proges.ro

septembrie 13, 2007 at 1:23 pm Un comentariu

siteproges.jpg

De ce un nou site?

PROGES avea in plan o campanie de promovare online. Atat. Nimeni nu a planuit de la inceput un redesign al site-ului.

Insa firma care s-a ocupat de campania noastra a efectuat un audit general in care, printre altele, a fost analizat si vechiul nostru site. S-au urmarit aspecte ca: numarul si calitatea vizitatorilor de pe site, daca ceea ce se comunica prin intermediul site-ului reflecta fidel valorile brandului PROGES si daca mesajul nostru era transmis coerent si eficient.

Rezultatele auditului, puse cap la cap cu obiectivele pe care noi le aveam in minte ne-au condus pe toti spre aceeasi concluzie: site-ul PROGES avea nevoie de o noua abordare. Website-ul a fost declarat inadecvat noii optici de marketing a companiei noastre deoarece informatia de care vizitatorii aveau nevoie trebuia reorganizata, iar functionalitatea site-ului trebuia regandita. Noul www.proges.ro trebuia conceput pentru a fi cat mai informativ si cat mai usor de folosit in acelasi timp.

Ce s-a schimbat?

Modul de organizare a informatiei in site (arhitectura informatiei) a fost schimbat pentru a permite vizitatorului o mai mare libertate de miscare, oferind companiei posibilitatea de a transmite un mesaj coerent. Am introdus un design proaspat, subordonat continutului, care la randul sau a fost optimizat pentru motoarele de cautare. Pentru a renunta la eticheta de site brosura, am introdus noi pagini interactive a caror scop este imbunatatirea experientei vizitatorilor si mai buna informare a acestora.

Astfel, noul http://www.proges.ro raspunde pe deplin nevoii noastre de a atrage cat mai mult trafic pe site, trafic format din utilizatorii de internet care cauta produse pentru amenajari interioare cu ajutorul motoarelor de cautare. De asemenea, noul site simplifica procesul de luare a deciziei de cumparare, acesta propunandu-si sa transforme intentia in actiune, prin oferirea unei reduceri speciale de pret.

Perspective

In prezent site-ul inregistreaza un numar de aproximativ 300 de vizite pe zi, estimandu-se o crestere a acestora de cel putin 200% in viitorul apropiat.

In urmatoarea perioada, campania de marketing digital va fi sustinuta de strategia de comunicare din mediul offline, asigurandu-se astfel coerenta comunicarii valorii brandului in cele doua medii.

Viziteaza noul www.proges.ro.

Reclame

Entry filed under: Proges. Tags: , .

De ce marketing online?

Un comentariu Add your own

  • 1. morgul  |  iulie 7, 2008 la 8:40 pm

    nu merge siteul vostru am incercat sa il accesez de mai multe ori si am pus si pe altii sa incerce si la fel ..Server not found

    Firefox can’t find the server at http://www.proges.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


septembrie 2007
L M M J V S D
     
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Articole recente


%d blogeri au apreciat asta: